Най-накрая истинско откритие

„Имах чувството, че управлявам кормилото на колата си с корем“, шеговито каза бизнесменът Димитър за себе си, преди да започне да отслабва. „Сега отслабнах 13 килограма и съм в най-добрата си форма!“ Прочетете интервю и разберете как той успя да се отърве от излишното си тегло за кратко време.

Какъв беше твоят предишен опит със загубата на тегло?

Не мислех, че някога ще имам нужда от диета: винаги съм спортувал активно и се движа. Въпреки това, в един момент традицията да се тъпча с храна всяка вечер пред телевизора започна да си взема своето. Известно време просто наблюдавах как коремът ми расте …

Какво те мотивира да започнеш режим сега?

Знаете ли какво е чувството, когато изглежда, че управлявате колата си с корем? (смее се) Това беше мотивацията ми! Наднорменото тегло беше доста неприятно: движенията ми се затрудняваха, а гледката в огледалото беше, меко казано, страшна. Идваше важно събитие в работата и исках да изглеждам добре.

Защо избра конкретно Стокхолмската диета?

Една вечер, докато седях пред компютъра и ядях отново, прочетох за Стокхолмската диета и реших да я изпробвам. Исках да експериментирам върху себе си!

Натиснете тук – www.StockholmDiet.com и постигнете формата, за която винаги сте мечтали (и която заслужавате) ⚠️💯✅

Как ти се отрази спазването на диетата?

Диетата промени хранителните ми навици. Започнах да ям продукти и комбинации от продукти, с които не бях запознат. В началото беше някак предизвикателно, но по-късно се развълнувах. Още повече, когато вече бях свалил 5 килограма след първата седмица. Рецептите бяха прости, но храната беше толкова вкусна, че жена ми все още продължава да ги използва за готвене. Продуктите също бяха лесно достъпни в магазините. Въпреки че бях на диета, не прескачах никакви празненства и лакомствата, свързани с тях! Моят консултант по Стокхолмската диета ми даде съвет как да предотвратя връщането на килограмите дори след празненствата. Отслабнах общо 13 килограма и усещам, че в момента съм в най-добрата си форма.

Би ли препоръчал на другите да пробват Стокхолмската диета?

Като се отървете от излишните килограми, ще се почувствате по-добре от всякога! Дадох пример, който вдъхнови както моето семейство, така и колегите. Понякога в магазина взимам пакет от 13 кг захар в ръцете си и си припомням мъченията, които излишното тегло ми създаваше. Не желая това на никого! Регистрирайте се за Стокхолмската диета и се сдобийте с мечтаното тяло веднъж завинаги. Всеки от нас заслужава това!

✅ Натиснете тук – www.StockholmDiet.com и постигнете формата, за която винаги сте мечтали (и която заслужавате)